Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - GRYMT IMPONERAD
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jäklar vad imponerad jag blev när jag kom hem efter ett långbesök hos syster. Jag visste att det strula en del för Magnus idag när han fortsatte med renoveringen av vårt sovrum så jag hade inte alls räknat med att han skulle ha hunnit måla väggarna men det hade han. Och så snyggt det blir. Jag ska nog hålla käften i fortsättningen och låta honom bestämma färg/tapet. Han har ett grymt bra öga för det. Jag ville ha en mörkare grå nyans men gick med på en ljusare. Det är kanske svårt att se på bilden men den är klockren.

image

Jag och grabbarna har tillbringat dagen hos min syster för att fira Ebba som fyller tolv år imorgon. Det hann bli både pannkakskalas, bus i snön, tårta och kvällsmat innan jag packade in barnen och körde hemåt.

image

image

image

Hugo stormtrivs i snön och jag måste erkänna att det är väldigt mysigt med snö så länge det håller det håller sig runt minus fem.

image

Efter en händelserik dag med mycket stoj och bus och som slutade med en trött Hugo och kusinmys så trodde jag att han skulle totaldäcka på vägen hem men han kämpade på bra och somna till först när vi svängde upp på gatan. Det blev lite knas och några tårar innan han somna, men nu sover han gott. Ska bli spännande och se när han vaknar imorgon. Igår tokdäcka han på vägen hem från farmor och farfar vid sex och vaknade kvart i sex imorse. Klart bättre än kvart i fem men jag håller tummarna för att det blir på andra sidan sex imorgon.  Vi får se, vi får se.