Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - SUCK, VILKEN KLANTSKALLE JAG ÄR
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Det är inte sant. Tanken var att jag skulle jobba lite hemifrån ikväll och få iväg utskicket i ett projekt som måste iväg i helgen men som den klantskalle jag är så stängde jag av datorn på jobbet. Så nu kommer jag inte åt nånting. Suck vad trött jag kan bli på mig själv.

Men då behöver jag inte fundera så mycket på vad jag och Wiggo gör imorgon bitti.  Det blir till att åka in till kontoret och starta datorn så jag kan jobba hemifrån sen. Ev kanske jag till och med blir kvar en stund och jobbar där.

Vi har det lite lyxigt ikväll med bara ett barn hemma. Hugo fick åka med hem till farmor och farfar och sova över så ansluter Wiggo imorgon nån gång. Planen är att jag och Magnus ska fortsätta med sovrummet och förhoppningsvis bli klara med grovjobbet. Jag räknar inte med att bli klar med allt men hoppas på lister och väggar och som den tidsoptimist jag är, golvet på söndag så är det bara garderoberna kvar sen. Och i dötiden tänkte jag jobba. Men eftersom det inte blev nå jobb ikväll så slipade jag och spacklade lister istället. Så medan vi väntar på att färgen på väggen ska torka så kan vi måla lister imorgon. En del mindre att göra. Det går framåt.

image

Magnus hade tänkt slipa och spackla väggarna men tokdäcka på soffan. Typ som jag också borde ha gjort men nu är det min tur att sova. Wiggo har precis ammat så det är lika bra att passa på.

image

Vi har varit lite osäkra på vilken grå nyans vi vill ha på väggarna men nu är det bestämt och inhandlat. Jag är så nyfiken på slutresultatet. Och att få inreda min nya garderob.