Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - GALET DYGN
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Vilket dygn… galet. Det började med en intensiv julafton som slutade på akuten med Hugo. Efter att han fick inhalera två gånger och en dos kortison så kom vi hem vid ett i natt. Hugo vägrade att sova på hela kvällen och somnade först strax utanför Enköping på hemmvägen. Han fick sova mellan oss inatt så att vi kunde hålla lite koll på honom för hostan fortsatte. Drygt fem timmar sov han innan han vaknade strax efter sex imorse. Knappt vaken skulle han prompt upp ur sängen. Sen har dan gått i ett. Fast jag måste få ge honom väldigt mycket beröm för trots på tok för lite sömn senaste tre nätterna så var han ändå på bra humör.

Han fortsatte att hosta på morgonen så efter en stund ringde jag 1177 som tog kontakt med barnakuten igen. Som tur var jobbade läkaren fortfarande så vi fick några nya råd och hjälpte inte dom så skulle vi åka in igen. Det har varit mycket bättre nu på eftermiddagen och nattning gick riktigt bra förutom att han var helt förkrossad över att hans nya grävskopa inte fick följa med till sängen. Efter många tårar så bad jag honom att lägga sig ner och ligga kvar där medan jag hämtade den. Hör och häpna men han låg kvar på samma ställe och blev jättelugn när den fick stå bredvid honom. Han rörde den knappt och somna nästan på stört. Tokstolle ♥♥♥

image

Jag hoppas att han får sova gott inatt.  Själv känner jag mig helt slut men ändå pigg. Syster kom hit en stund på fm och hjälpte mig så Magnus fick sova lite längre så åtminstone en av oss var i bra skick och jag kunde få slappna av en stund. Jag vågade inte köra (så trött var jag och då är det illa) så hon tog med Hugo på en åktur så att han kunde få somna. Dom hann inte ens lämna Hummelsta innan han sov. Varför ska han vara så envis och vägra somna hemma? Medan han sov byttes vi av och jag kröp ner i Hugos säng på övervåningen för att få sova i fred.

Jag säger bara det. Det är såna här dagar som man känner att man lever.  Det är helt galet att man orkar egentligen.