Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - BARNAKUTEN PÅ JULAFTON
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Det är inte ofta som man tillbringar julafton på barnakuten i Uppsala men nån gång ska vara en första. Hugo är inne på sin tredje natt med på tok för lite sömn pga den där jävla hostan som vägrar ge med sig. Nu är det värre än på länge trots sin medicin så vi valde att åka in för vi vet inte vad vi ska göra.  Vi/Hugo behöver få hjälp så att han får sova. Ikväll började han hosta direkt och vakna efter en timme. I vanliga fall brukar han få sova 4-5 timmar innan det sätter igång. Nu är klockan snart elva och han vägrar sova. Med tanke på dagen så borde han sova djupt och länge. Det känns nästan som om att han inte vill sova för då börjar hostan.

image

I övrigt har det varit en underbar julafton med svärföräldrarna. Hugos favoritklapp måste nog vara en grävskopa från farmor och farfar. Jag har fått lite till min smyckesverkstad, svart fitnessboll, kokbok med recept för lergryta och långkok, skridskor så att jag kan följa med Hugo på hans coola skridskor och en fleecetröja som kan hålla mig varm. Som vanligt äter jag på tok för mycket trots att vi försökte hålla igen med maten.

På kvällen kom syster med familj + brorsan förbi för lite mer julklappar och mys. Det blev dock inte så långvarigt med tanke på att vi nu sitter här på akuten.

Mamma och pappa sitter på en solig strand och har det bra så dom firar vi med när dom är hemma igen.