Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - HÄRLIG START PÅ JULLEDIGHETEN
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Det här med migränanfall är inte roligt. Fy helvete. Men efter lite lugn och ro plus ipren och vätskeersättning så börjar det att kännas lite bättre. Eller ja det känns inte som om huvudet ska gå i tusen bitar iallafall.

Misstänker att det är ett resultat från gårdagens oro och stress. Lilla Wiggo vakna med 38.5 graders feber efter lunchluren som senare steg till 39.7 trots alvedon i kroppen.  Då gjorde det ont i mammahjärtat. Dock verkade han inte lida av det mer än att han totalvägra att sova nån annanstans än på oss och att han var skålhet.
Men ändå… Efter råd från 1177 så åkte jag till barnakuten i Uppsala vid tio igår kväll. Men där var det bara att vända och åka hem igen. Tydligen så gör dom inte så mycket med små bebisar första dygnet när dom har hög feber så länge allmäntillståndet är bra. Och det kan man ju säga att det var. Han låg ju till och med där på akuten och flörta med sjuksyrran 🙂

Febern höll i sig inatt men hade gett med sig imorse när vi vakna. Han har varit lite kinkig idag och vägrat sova men annars sitt goa jag. Nu syssar han gott bredvid mig.
Storebror har varit och hälsat på farmor och farfar så vi kunde få lite gjort inför jul. Han är förkyld och hostar igen på nätterna.

Vi har fått en  härlig start på julledigheten med sjukstuga så nu kan det vara bli bättre.

Natti natt