Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - NY GARDEROB?
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Ikväll har jag gått igenom och rensat min garderob. Dels har sommarkläderna åkt ner i en kasse och dels har en del slängts. Nu känns det som om kläderna jag har kvar kommer jag att använda, eller ja tanken är det iallafall, men jag behöver komplettera med en hel del nya. Listan kan göras lång men prio är svart kavaj, svarta baslinnen från Cubus, svart enkelt skärp, gråa jeans och strumpbyxor. Då har jag en okej bas men det skulle inte vara helt fel och åka till Stockholm och storshoppa för en massa pengar en hel dag men det tillåter inte riktigt ekonomin under föräldraledigheten eller ja det prioriteras inte riktigt just nu iallafall.

Jag brukar ha väldigt svårt att komma på vad jag önskar mig till jul och när jag fyller år. Men i år har jag kommit på lite, tyvärr lite av den dyrare sorten.
Min önskelista till jultomten är…
– En shoppingdag i Stockholm
– Snygga svarta kläder
– En riktig eldstav (http://jonglering.jetshopfree.se/3delad-eldstav-1x100mm-p-139-c-175.aspx) Ni skulle ha sett hur mina ögon glittra när jag fick testa den på hälsomässan. Det roliga är att takterna fanns fortfarande kvar fast det var typ 8-10 år sen jag höll på. Det är nånting jag verkligen vill ta upp igen och kommer att göra i framtiden.
– En månad Pt-online med Olga Rönnberg (https://www.mammafitness.se/ptonline)