Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - NOVEMBER-UTMANING
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jag har ju pratat om att starta en utmaning nu i november och nu är det klar. Visst det kommer att bli intensivt med träning men det är under en kort period, sen börjar jag jobba och tänkte försöka landa i tre pass i veckan plus promenader. Det viktigaste komma att bli kosten.

Så här ser den ut. Jag har dessutom skapat en grupp på Facebook där tanken är att vi ska puscha varandra under novembermånad. Nån mer som vill haka på? Det behöver inte vara som min utmaning utan har du en annan egen så kör på det.

KOSTEN 
Sköta kosten, mer protein och mindre kolhydrater. Inget läsk, godis, bakverk eller annat sött. Hålla mig till max antal kalorier enligt appen Shape Up, vilket är 1903 kcal.

Ungefärlig fördelning:
Frukost: 300 kcal
Mellis: 200  kcal
Lunch: 500 kcal
Mellis: 200 kcal
Middag: 500 kcal 
Mellis: 200 kcal 

TRÄNING
Träna nånting varje dag av följande: 
Olgas jeansutmaning cirkel A + B, enligt Olgas bok eller gym och Milon + Fitnessfightens träningsupplägg minus cardio emellan seten.
Dessutom ska jag promenera totalt 60 km under novembermånad. Det är 2 km om dan alt 4 km varannan dag eller Drällstarundan 2 dar i veckan. Med promenad räknas även då jag är ute och promenerar med Hugo.

Tanken är att det ska bli 2 pass på gymmet, 3 pass Olgas jeansutmaning och 2 pass enligt Olgas bok i veckan, men kommer jag inte iväg till gymmet så blir det hemmaträning. 

Det ska gå. Nu är det bara upp till bevis och klämma fram lite ork. Det är en månad som det gäller.