Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - FORTSÄTTNING FÖLJER…
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Fortsättning från igår:

Fotanalysen gick sådär. Nog för att jag vet att jag har problem men så illa som han fick det att låta tycker jag inte att det är, samtidigt så var det skönt att få bekräftat att mina ligament i fötterna är trasiga för det har jag misstänkt sen jag slutade spela rugby. Och att ha problem med fötterna och vara gravid är tydligen ingen lyckad kombo. Under graviditeten så frigörs nå hormoner som har förvärrat problemen. Så nu är ett par nya sulor gjutna efter mina fötter beställda.

Sen blev det en tur till gymmet för ett Milonpass följt av träningsprogrammet från Fitnessfighten innan jag åkte tillbaka till hästhoven för att få Hugo att sova. Han totaldissa min idé och bestämde sig för att inte sova på hela dan. Istället blev det en promenad runt ån i Enköping.

image

image

image

Det är supermysigt att promenera runt ån och Hugo har så mycket att titta på. Han är helt lyrisk. Wiggo sov igenom hela promenaden.

På kvällen fick jag finsällskap från Lidköping. En i tjejligan har bestämt sig för att flytta över på den “rätta” sidan och skaffat nytt jobb i Eskilstuna med start idag så hon passade på att låna vår soffa över natten. Det känns jäkligt bra att ha hela tjejligan från plugget på max 2-timmars avstånd med bil.

Idag var jag förbi en snabbis på kontoret. Jag ska ju börja jobba igen nu 1 dec och lovat att hjälpa till lite innan men hemifrån då. Det känns kul att snart vara igång igen men tråkigt att missa tid från grabbarna. Men nån gång så måste man ju… Det är tur att jag har ett jobb som jag trivs med.

Nej nu är det natti natt. Måste få sova lite… Zzzz