Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - EN EM I VÄSTERÅS
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Gissa om det kändes konstigt att vakna idag. Hugo var inte hemma. Vi fick besök av farmor och farfar igår och när dom skulle åka hem så ville Hugo följa med.
Så efter en intensiv eftermiddag i Uppsala med besök på amningsmottagningen (det gick bra, mjölkstockningen var borta) och ett försök till shopping (det gick åt skogen) så hade vi bara lilla Wiggo att ta hand om. Planen var att beställa pizza och få lite gjort och njuta av att kunna ligga kvar i sängen idag. 2 av 3 lyckades vi pricka in, men det blev inte mycket gjort för vi båda däcka på soffan efter pizzan. Tydligen så behövde vi sova.

image

Efter Hugos sovstund idag så drog vi till hamnen i Västerås och strossa runt bland båtarna och tog en glass. Jag får hålla mig till isglassar förtillfället men det gör inte så mycket,  Twister är bra god.

image

Självklart blev det ett stopp så att Wiggo kunde amma. Jag måste få  erkänna att Västerås börjar bli en riktigt mysig stad, speciellt nu på sommaren. Och det finns väldigt mycket att göra. Känns skitbra.

Nu säger jag Godnatt 🙂