Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - VAKEN NATT IGEN
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jaha, då ligger man här igen, halv fyra på natten klar vaken. Nog för att jag förstår att kroppen börjar förbereda sig inför förlossningen och på tok för lite sömn ett tag framöver men det här börjar ju bli löjligt. Jag behöver min skönhetssömn och ladda krafter. Jag vet inte, det kanske är allt runt omkring som påverkar min sömn. Det har ju inte direkt varit lugnt den senaste tiden.

I onsdags åkte jag in till Akademiska i Uppsala för ett återbesök för tillväxtkontroll för min lilla bebis och det visa sig inte vara så bra. Förra gången var det en liten bebis på 19% under medelvikten vilken är en normalliten bebis. Den här gången hade den minskat till 26% under medelvikten vilket är för litet plus att flödet, alltså näringen, från moderkakan till bebisen är påverkad. Än så länge en klass 1 där klass 4 är sämst och dom plockar ut bebisen. Det positiva var att jag hade inge äggvita och blodprovet såg bra ut. Undertrycker var dock för högt men det kanske inte är så konstigt med tanke på situationen. Jag hade räknat med en rutinkoll på max en halvtimme och blev kvar nästan 4 timmar plus att jag fick träffa en läkare som sjukskrev mig. Så i tisdags arbetade jag min sista dag för det här året utan att veta om det. Det känns lite bisarrt att redan gå hemma samtidigt så känns det otroligt skönt att slippa stressen från jobbet. Nu är det vila på heltid som gäller.

Och om bara några timmar sitter jag i bilen på väg tillbaka till Akademiska för ett återbesök och kolla flödet igen. Jag hoppas verkligen inte att det har blivit sämre så att jag får åka hem igen. Men jag kommer att ha packat en liten väska just in case. Man vet aldrig och jag vill inte vara lika oförberedd som förra gången.

Nej nu ska jag spela en omgången av Candy Crush och sen sova en stund förhoppningsvis.