Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - POSITIVA BESKED
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Idag har jag varit i Uppsala för en tillväxtkontroll då min mage inte har växt som den ska. Och vi fick bara positiva besked. Jag har en liten bebis i magen på ca 1.8 kg men inom ramen för vad som räknas som normalt. Och den får den näring som den behöver så det känns väldigt bra. Jag var toknervös när jag åkte till Uppsala.

image

Efter besöket blev det en kort runda på stan. Tanken var att jag skulle köpa en mjukglass och njuta en stund men istället blev det lite shopping till lilla bebisen. Jag fastnade för två jättesöta byxor som jag köpte. Jag försökte hitta en body också men eftersom vi inte vet vilket kön bebisen har så blev det ingen. Allt är verkligen uppdelat kille/tjej. Jag hitta ingen som var neutral.

image

Dessutom hitta jag ett par skitsnygga, coola byxor på cubus. Men det känns inte som rätt läge att köpa några nya byxor direkt. Jag kan ju inte testa dom. Fast jag funderar på att köpa ett par ändå och ha som mål att jag ska komma i dom. Hmm vi får se om dom finns kvar i Västerås till löning…