Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - HUGO PÅ GRÖNBETE
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Vilken bisarr känsla det är att först och främst känna hur bebben sparkar i magen.  Men att se hur magen rör på sig för att det är en liten som sparkar för fullt det är sjukt, galet och mysigt. Det är lite mer fart i den här bebben jämfört med hur Hugo var. Han gjorde inte mycket väsen av sig när han låg i magen. Men det är desto mer fart på honom nu.

image

I helgen har det varit fullt ös med att släppa ut Hugo på grönbete. Han tycker att det är helt underbart att isen är borta och går och rycker i sina skor så ofta han kan. Han skulle nog helst vilja vara ute hela dagarna men det orkar varken han eller jag.  Plus att vi måste ju hinna sova och äta också.

Bilderna är från igår när vi var och hälsa på på hästhoven och testade min gamla lekplats. En något nyare lekplats som tur var. Det hade varit illa om det inte hade blivit uppdaterad på 25 år.

image

Självklart hann vi med lite mellis också. Det är tur att det går att surpla i sig mellisen snabbt fler han har inte tid att sitta still speciellt länge.