Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - EN DAG I STOCKHOLM
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

image

Vi har pratat ganska länge nu om att åka till Stockholm och bara strossa runt. Och idag blev det äntligen av. Vi var litet osäkra igår med tanke på att Hugo inte verkade må nå bra men med lite hjälp av farmor så kom vi iväg. Hugo piggnade till under dagen igår och idag var han sitt vanliga glada jag så han fick åka till farmor och busa medan jag och M åkte till Stockholm själva. Det kändes väldigt lyxigt att få lite egentid med min älskling. Att bara vara och strossa runt var supermysigt.

image

Första hållplatsen blev ett toabesök på rådshuset. Det här med att vara gravid och ha en bebis som ligger och trycker på fel ställe är inte en bra kombination när man ska strossa runt i storstan.

Inte heller att vara så otränad som jag är just nu. Det är riktigt pinsamt men jag är helt slut i benen och rumpan efter 4-5 timmar i Stockholm. Jag går som en kärring och har så jävla (ursäkta språket) ont i rumpan. Jag förstår inte hur jag ska komma upp ur sängen imorgon. Jag har försökt att hitta snygga sköna skor men det verkar vara helt omöjligt så imorgon bär det av till en sportbutik i jakt på svarta gympaskor. Inte så snyggt till klänningar kanske men så får det bli. Snygga skor och byxor är nånting jag får offra sista tiden nu.