Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - GYMDAG 2
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jag hänger inte med alls längre. Den här veckan har gått så sjukt fort. ikväll är nog första kvällen som jag bara har slappat i soffan efter att Hugo har somnat. Annars har det varit fullt upp. Jag har ju inte gjort ett inlägg på hela veckan men från och med måndag drar hälsosamma oktober-utmaningen igång och då blir det fler inlägg det kan jag lova. För hur jag ska klara mig utan godis och bakverk har jag ingen aning om. Läsk är inte så svårt för det dricker jag knappt längre.

Ett steg i rätt riktning är i alla fall att jag har signat på Factor i Västerås igår kväll och idag körde jag mitt andra pass. Jag är inte riktigt lika slut i kroppen som förra fredagen men det kändes rejält. Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga det men det är riktigt skönt att få sig en ordentlig genomkörare redan kl 7 på morgon. Det kommer jag att fortsätta med.

Så här såg passet ut:

Uppvärmning: 2 x 1 min hopprep (jämfota helst), 15 st armhävning (tyvärr på knä)

Hang clean:
5 st (stången 10 kg)
5 st (stången +vikt = 20 kg)
5 st (stången +vikt = 30 kg)
5 st (stången +vikt = 30 kg)

12 min hardcore:
8 st Hang clean
8 st Armhävningar på medicinboll (på knä)
60 st hopp med hopprep.

Jag klarade 5 varv på ca 1.5 min, det 6:e varvet tog nästan 2 min och på det tredje missa jag större delen av hoppen med hopprepet. Men överlag är jag supernöjd dessutom gick jag upp för trappan idag. Jag har bara missat en dag och det var igår pga att en kollega kom samtidigt och tog hissen… jaja dålig ursäkt

Nu ska jag sussa. Natti natt