Tags

, ,

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - PW OCH PLAYDATE
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Idag har jag och Hugo tagit en promenad med Helena, Joline, Anna och Sylvester för att lite senare ta en liten paus på “My little Gardenhouse” på Marathongatan här i Enköping. Och vilket ställe, hon har gjort om sin garageuppfart till ett utecafé när vädret tillåter. Så mysig och så mycket gott, men det gäller att ha koll på facebook när hon har öppet. Jag är helt frälst i stället. Det är nästan tur att jag ska börja jobba heltid annars skulle jag nog vara där alldeles för ofta. Jag kan varmt rekommendera hennes hembakade bullar.

image

Fan jag ser nästan så där härligt sommarfräsch och smal ute. Gillart, dessutom är jag blond igen. Jag har insett att jag ska vara blond, men det är kul att testa ibland.

image

Hugo håller sin “tvilling” i handen. Joline och han är födda samma dag, med några timmar emellan men på olika sjukhus.

image

Efter fikat gick vi till lekparken en stund innan vi började gå upp mot stan. Helena skulle hem och jag och Anna passade på att ta en runda på stan. Det blev lite shopping. Ett par vinröda byxor, två t-shirts och en finare blus/skjorta. Så nu saknar jag bara några tjocktröjor sen är jag nog reda för hösten. Fast hösten får gärna dröja lite till, jag är inte redo för kylan och varma kläder än.

image