Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Sammanfattning av en galet rolig helg
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Ligger just nu på vardagsrumsgolvet och försöker sammanfatta en helt galen helg. Och ja Becca du är fortfarande en typ och kommer nog få vara det ett tag. Men vi tycker om dig för det.

Det börja redan på vägen ner strax innan Södertälje när det helt plötsligt börja snöa. Det var inte dugg kul speciellt med tanke på att jag bara hade sommardäck på bilen, men det gick bra och framåt tolv var vi i Norrköping för att möta upp resten av tjejligan. Dagen började med lite goda burgare på Burger och Co för att sedan shoppas loss. Som vanligt så var det jag som hade dom största shoppingfingrarna. Jag kom hem med nya racerstrumpor till Hugo, 2 klänningar till mig varav 1 till Maries bröllop och lite nya matlådor. Jag är inte helt hundra på klänningen än. Den är blå, knallblå och inte alls min stil men samtidigt snygg. Måste  bara landa lite tror jag. Jaja jag har 2 veckor på mig att bestämma mig om jag behåller den eller inte.

Sen blev det till att komplettera lite inför kvällen på Ica innan vi åkte hem till Jenny för att börja laga mat. Vi lyckades äta omogen avokado, kolbit till kött och en beasås som hade skurit sig, men vi hade väldigt trevligt och vi får skylla oss själva när vi snackar bort tiden. Okej avokadon kunde vi inte göra så mycket åt men resten kunde ha blivit bra. Broccoligratängen som vi gjorde á la LCHF blev kanongod. Kvällen avslutade framåt ett av ett gäng väldigt trötta men glada tjejer. Shit vad vi skratta och hade det bra. Jag har saknat vårt gäng. Ni är underbara.

image

 

image

 

image

 

image

Helgen avslutades med en lyxfrukost med hembakat bröd och mysig sällskap av Chaplin. Hugo fick till och med dra lite i hans öron utan att han sa ett knyst. Så duktig. Vi hann med en promenad i Kimstad och hälsade på gamla skolkamrater som jag inte har sett på säkert 5 år innan det blev dags att packa in allt i bilen och åka hemmåt. Det var segt att köra och ska bli så skönt att få gå och sova snart. Jag hade hoppats på att få reda på hur hockeyn går men det orkar jag inte. Heja Brynäs!!