Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Spa och shopping
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Dagen började med att jag och Hugo hämtade upp Maria, Annika och Gustaf för en dag på Färna Spa. Det var helt underbart att få komma iväg och mysa lite och bara vara. Hugo och Gustaf stormtrivdes i vattnet och ville inte sova förmiddag. Gustaf somna en stund så att hans mamma kunde smita iväg och få en massage men vakna efter 10 min och då var jag helt plötsligt 2-barns-morsa. Det var lite körigt men lugnt i jämförelse med när vi skulle byta om inför lunchen. Då blev det livat, stackars alla andra gäster. Varken Hugo eller Gustaf ville finna sig i att sitta i babysitsen, jag hann duscha innan Hugo ledsna som tur var. Så fort vi kom utanför dörrarna så somna dom små och sov igenom hela lunchen. Det var riktig god lunch med skaldjurssoppa och kallskuret till förrätt och stek med rostad potatis, sås och gelé, men nästa gång blir det nog AfternoonTeaBuffe. Den såg riktigt god ut. Sen gick vi över till herrgårdsboden som hade en massa snygga saker som jag vill ha, men idag blev det bara en doppresent till Noah och en superfin väska till Hugo.

20120225-221837.jpg

Sen blev det shopping på erikslund. Tanken var att Annika skulle shoppa lite men det blev jag som kom därifrån med fyra kassar. Snygg glesstickad svart tröja, två långa linnen, morrocan oil till håret, apacool svart skinnjacka till Hugo (ett måste för min bebis) och en snygg body till imorgon.

Nu ligger jag här på soffan och känner mig helt mosig, känns som feber men det är snarare tvärtom, tempen visar 35.8 så nåt fel måste det vara. Hoppas att jag inte blir sjuk till imorgon, jag vill verkligen gå på Noahs dop.

Det har varit en härlig dag men nu är det natti natt