Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - I’m back…
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Nu är jag tillbaka vid tangetbordet igen… det hände en sak för 1.5 vecka sen som gav mig en liten tankeställare. Det var lite obehagligt och jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera det hela. Nu har det gått en tid och jag har fått lite distans till hela och bestämt mig för att fortsätta blogga. Jag trivs med idéen om att använda bloggen som en dagbok för framförallt min träning men också för att berätta om Hugos alla framsteg.

Det är inte bara det som har gjort att jag inte har bloggat på ett tag, jag har helt enkelt inte haft tid eller energi till att blogga. Dels så tog “tankeställaren” en hel del energi sen så har ju Audi krånglat som ni säkert har läst och det har tagit sjukt mycket av min energi. Tänk att en bil som krånglar kan bidra med så mycket negativ energi. Fast sen i måndags är det bara härlig positiv energi igen. Audi är snart ett tråkigt minne och någon annans bekymmer och vi välkomnar vår fina underbara Toyota Avensis till familjen. Den är “light olivegreen metallic” med tonade bakrutor och helt underbar att köra. Det kändes väldigt lyxigt att köra ut den genom portarna på Toyota och köra hemmåt i vetskapen att den var min, bara min… okej då Magnus kommer kanske att få köra den lite grann, men bara lite. Den är min, bara min 🙂 och imorgon kommer min nyckel få en fin, fin nyckelring. Och nej det är inte en helt ny bil, det är en 2007 som har gått ca 11000 mil men det märks inte. Den som ägde den innan tog väldigt bra hand om bilen och nu är det min tur. Märks det att jag gillar nyare bilare, är så less på skruttbilar som åker in och ut på verkstaden.

Imorgon bär det av till Erikslund och en liten shoppingrunda. Vill hitta en kavaj att ha till vardags för att tuffa till stilen lite. Ska försöka hitta lite roliga hårspännen eller liknande för att kunna göra lite roliga frisyrer också. Sen är jag bjuden hem till en kollega som också är mammaledig. Nej nu är det dags att sova snart…

Natti natt