Tags

, ,

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Lyxig natt
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Godmorgon 🙂 Vilken lyx. Dels har jag haft hela sängen för mig själv (Hugo sov i sin vagga) och dels fick jag sova i 5 timmar innan han vakna och ville ha mat. Nu har vi sovit tillsammans i ytterliggare nästan 3 timmar. Känner mig helt utsövd och som en ny människa.

Idag vankas det julbak, en massa julgodis ska bakas. Hoppas jag klarar av att spara det så att jag inte äter upp det innan jul. 😉 ska bli så gott.

Igår var det julbord med jobbet. Vi börja kvällen på kontoret som vanligt för att sen bege oss till Björnöstuga utanför Västerås för ett gammaldags julbord. Jisses var gott det var. Det börja med en buffe av massa gott till förrätt, rökt rådjur, älg, sill, lax, ostar och gott bröd. Redan här var man mätt men det var inte slut där. Till varmrätt fick vi älginnanlårsfile med potatis och svampsås. Det var bara så gott, smälte i munnen. Till efterrätt fick vi en chokladtårta med en klick sorbe, även det var jättegott. Kvällen avslutades med kaffe och tryfflar.
Hugo följde med och gjorde självklart succe. Han fick så mycket beröm för att han var så tyst och lugn, dessutom var han väldigt söt och cool oxå. Jag var riktigt stolt över honom igår. Enda gången det blev lite gnäll var när han var hungrig och vid tio-tiden när han blev trött och fått nog av allt stoj och stök och då åkte vi hem. Han somna på två röda i bilen. Vårt lilla mirakel.
Det var riktigt kul att få klä upp sig igår och träffa alla kollegor igen. Jag börjar se framemot att få börja jobba igen efter jul. Mjukstarta lite med en dag i veckan för att sen i februari börja jobba två dagar i veckan. Det känns kul att det funkar att få både och, dels värdefull tid med Hugo men även lite egentid och få använda hjärnan. Känner att jag har saknat det sista lite. Är tacksam för att jag har ett jobb där det går att jobba lite som det passar och att cheferna är flexibla på det viset. Nu kommer jag inte att få ett eget projekt utan få hjälpa till lite här och där men det känns bara kul. 🙂

Btw se så snygga vi var igår.

20111217-075642.jpg

20111217-075718.jpg

Även jag fick lite komplimanger igår för min nya snygga hårfärg. Dom tyckte att jag passa jättebra som brunett. Dessutom fick jag höra att jag såg smal ute. Hur underbart är inte det att höra, speciellt med tanke på att det bara är tre månader sen jag fick Hugo 😉

Nej nu ska jag gå upp och tända en brasa och äta lite frukost.