Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Underbara helg
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Den här helgen, å veckan för den delen, har bara flugit förbi i rasande fart. I fredags var vi över och fika på granngatan hos Annika och Stellan och deras små, Wilma och Gustav. En riktigt trevlig kväll. Det är skönt att få komma ut lite. Ibland känns det som att jag inte hinner göra nånting om dagarna. Jag hinner lagom vakna innan det är dags att sova igen. Men så har inte helgen varit. Det har varit fullt ös. På lördag och söndag dag har jag hjälpt syster med flytten, eller ja det blev inte så mycket mer än att göra släpet tillgängligt. Allting tog längre tid än tänkt som vanligt. Känns som om det är min verklighet just nu. Måste lära mig att sluta vara tidsoptimist. Det stressar bara upp mig vilket är helt onödigt. Det är inte bara jag som måste bli klar utan en liten skrutt också och han bestämmer. Så vill han äta 5 min innan vi måste åka så vill han och då är det bara att sätta sig ner. Vilket hände i lördags när vi skulle iväg på Marias 30-årsfest. Så vi blev en halvtimme sena och det stressar mig. Men vad göra, så är det just nu och kommer nog vara en tid framöver.
Festen var riktigt bra. God mat, bra stämning, trevligt sällskap och underbara värdar. Tack Maria och Johan för en superrolig fest. Hugos första partaj 😉 han skötte sig exemplariskt. Lite kinkigt ett tag, men efter lite mat och en tur i vagnen så sov han som en stock, nöjd och belåten.
Han och Magnus gav upp vid halv elva och tog sällskap av Annika och Gustav hem medan jag stanna kvar en stund till. Jag hade riktigt kul och ville gärna stanna lite längre. Det är skönt att det funkar så bra och att Magnus kan ge honom flaskan om han blir hungrig. Tyvärr ville lillkillen inte sova utan att bli ammad så vid halv ett fick jag ge upp och åka hem. Men det gjorde inget för jag började bli trött och så saknade jag mina två killar.
Nu är det jag som ligger trött och utslagen i sängen och vill sussa men lillkillen är inte riktigt redo än men snart så… Zzzzzzzz god natt allihopa. Imorgon är en ny dag och då ska vi träffa några andra härliga mammor och deras små 🙂