Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Veckans träning
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Plankan har gått riktigt bra den här veckan. Jag har gått över till att göra “riktiga” på tå och det går si så där, jag orkar inte speciellt länge men jag har lyckats göra plankan dom flesta dagarna. Har bara missat måndag morgon, fredag båda passen och söndag kväll. 10 pass av 14. Bästa passet är 40+30+15 sek.

Armhävningarna började jag med i tisdags och har bara missat fredag och söndagspasset. Armhävningarna gör jag bara en gång per dag än så länge. Det känns riktigt mycket i bröstet. Härligt med träningsvärk igen 🙂 4 av 7. Bästa passet 5 riktiga +3×10 på knä.

Promenaderna har gått bättre den här veckan. Jag har varit ute måndag och torsdag. I onsdags blev det ett pass Zumba istället och i fredags tog jag en runda på stan istället. Inget direkt tempo men knalla runt en bra stund så det får räknas. 3 av 7. 2 promenader och 1 Zumba-pass.

Känner mig toknöjd över denna vecka. Det har ju faktiskt bara gått 6 veckor sen förlossningen och jag är redan igång. Fast jag har långt kvar till förra årets formtopp, men det är bara att kämpa vidare. Är så taggad, men vill samtidigt inte stressa fram nånting utan bygga upp en rutin först och främst.