Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Tjejtjusare
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Lillskrutten är redan en liten tjejtjusare. Det började i fredags med att träffa Maria, Annika och Tisse för en riktig myskväll. Han hann även träffa Marias äldsta Lea, som hade varit på sitt första disco. Det blev mycket mys med god mat, snacks, tända ljus och skitsnack. Hugo var på sitt bästa humör och charmade tjejerna som vanligt. Tack för en hel mysig kväll.

Det är så roligt för det har hänt så mycket bara på dom sista dagarna. Han har blivit mycket mer stabil i kroppen och är med mycket mer. Han iakttar och dras till punkter som ljuskälla eller starka färger. Man börjar märka att det är en liten personlighet som växer fram. Det blev väldigt tydligt att han kände igen mig och log mot mig i fredags. Gissa om jag blev stolt.

I lördags blev det dags att träffa Marie över en fika i Västerås. Jag har inte sett henne sen i somras nån gång så det var verkligen jättekul att träffa henne och prata ikapp lite. Hon ska gifta sig i april och har precis hittat den rätta klänningen så vi hade en hel del att prata om förutom lilla Hugo även fast han hamna lite i centrum.

Och idag var det dags för att charma sista tjejen för helgen, nämligen min kusin Petra. Det blev lite gnäll men även mycket mys. Undra vad Hugo blir för henne. Säger man bara kusinbarn eller finns det något annat namn… Hon vaktade Hugo medan jag var ute och målade lite panel.

Det har varit en hektisk men härlig helg, vilket märks på lilla skrutten. Han är helt slut och sover mot mitt bröst just nu. Det går inte att lägga honom bredvid mig för då vaknar han och vill inte sova utan blir gnällig. Stor mysfaktor men jag hade tänkt träna Zumba och det lär inte bli av. Misstänker att jag kommer sitta så här större delen av kvällen.

Myspys och mycket kärlek…