Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Dagens shopping
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Topp (Lindex Shop Online)

Randig topp (Lindex Shop Online

 

 

 

 

 

 

 

Orange Snoods (Lindex Shop Online)

Det blev lite shopping idag ändå, det trodde jag inte efter natten som var. Hugo ville inte alls sova så jag var vaken hela natten med undantag från några enstaka slumrar. Jag somna först framåt halv tio-tio tiden på morgonen.

Resultatet blev dessa två toppar från Lindex samt en skitsnygg orange snoods med tillhörande vantar. Riktig härlig orange, höstig färg. Det var min sambo som hitta den som tur var, annars kanske jag hade missat den. Det blev även lite kläder till Hugo i nästa storlek. han växer så det knakar så det är lika bra att vara förberedd.

Dessutom har jag en liten överraskning till mig själv om jag lyckas vill säga. Jag har köpt  både svart och en jättehärlig orange/rött garn som jag ska virka handledsvärmare av. Vi får ser hur det går. Bildbevis kommer på resultatet.

Sen tog jag även mig själv i kragen och uppsökte en piercingbutik som kunde hjälpa mig med min tungpiercing. Jag råka ju ha den kvar under själva förlossningen vilket inte kanske var det smartaste. Sen dess har min tunga svällt pga alla hormoner och tryckt in underkulan upp i tungan. Som tur var det enkelt åtgärdat men en längre stav och större kular. Känns lite ovant i munnen men jag får ha kvar min tungpiercing 🙂 Så jäkla nöjd.

Min sambo passa på och frågade lite om tatueringer  och vad det kostar och så. Han vill tatuera in Hugos namn och födelsedatum på sin underarm. Ärligt talat så vill jag oxå ha en tatuering med Hugos namn på min handled och jag har hittat den textstil jag vill ha.

Nej nu ska jag hänga lite tvätt och sen ska jag försöka få lite sömn i natt. Vi ska testa att låta Hugo sova i sin egen säng i natt. Önska oss lycka till.