Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Första formtestet
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Den 22 augusti tog jag några kroppsmått för att se hur min kropp hade förändrats under graviditeten och jämförde med mått som jag hade den 21 juli 2010, när jag låg i hårdträningen inför SM-finalen. Det visa sig att det inte var så stora skillnader om man bortser från det självklara – magen. Idag har jag tagit nya mått:

Mage (smalast):    92 cm (102 cm; 76 cm)
Mage (bredast):  103 cm (114 cm; 94 cm)
Stuss:                  115 cm (116 cm; 110 cm)
Lår:                      66 cm (69 cm; 66 cm)
Knä:                     46 cm (48 cm; 43 cm)
Övre arm:            30 cm (31.5 cm; 30,5 cm)
Bröst:                  105 cm (103 cm; 95 cm)
Under bröst:         91 cm (94 cm; 81 cm)
Vikt:                    92.2 kg (100.7 kg; 86.7 kg)

Dagens mått står först, måtten för 22 augusti står först inom parentesen och 21 juli 2010 sist inom parentesen. Som ni kan se så är det lite skillnad, men kanske inte så stor skillnad som jag trodde att det skulle vara. Det är fortfarande en bra bit kvar till toppformen men för att vara 9 dagar sen som jag födde Hugo så tycker i alla fall jag att det ser väldigt bra ut. Speciellt vikten… mindre än ett kilo kvar till inskrivningsvikten.

Jag vet att man inte ska börja träna dom första 6-8 veckorna efter en förlossning för att låta kroppen läka men jag är bra sugen på att sätta igång tidigare. Jag ska försöka hålla mig och nöja mig med powerwalk för att inte stressa iväg kroppen. Men jag har ett mål med min träning och det är att jag ska kunna spela rugby nästa år. Inte på samma nivå som tidigare men jag vill träna rugby och kanske få några spelminuter per match. Jag kommer inte kunna träna 3 dagar i veckan och då kan jag inte heller kräva att få spela från start, men som sagt några spelminuter hoppas jag på i alla fall.

På lördag ska Hugo få se sin första rugbymatch live 🙂 Tjejerna möter Uppsala och spelar om en finalmatch, vinner dom så möter dom Göteborg i SM-final vilket är enormt stort då det är många rutinerade spelare som har slutat sen förra året. Herrarna möter Spartacus i en andra semifinal som dom ska vinna. Det finns inget annat.

Booooooom!