Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Välkommen till världen Hugoliten
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jag vet inte riktigt var jag ska b20110916-113037.jpgörja. Det har hänt så otroligt mycket senaste veckan. I lördags eftermiddag var vår 9 månaders långa väntan över, värkarna startade. Vi bestämde oss för att åka in till BB i Uppsala på kvällen och kom fram vid halv 10. Där blev jag undersökt och det visa sig att jag var öppen nästan 2 cm. Barnmorskan fråga om vi ville åka hem och komma tillbaka om några timmar eller stanna. Vi valde självklart att sova kvar. På nåt vänster så lyckades jag sova den natten och det var tur för dagen efter börja det på allvar vid 12-tiden. Kl 17:58 föddes vår lilla son Hugo. Det var en helt underbar upplevelse att äntligen få träffa den lille, ord räcker inte till. Det första jag reagera på och som jag kommer ihåg var hur mycket hår han hade på huvudet och att han gick pappa Agnus näsa. Att få hålla honom och amma honom för förs20110916-113652.jpgta gången… Jag kan inte beskriva känslan, sånt lyckorus.
Han vägde 2880 gram och var 50 cm lång.
På söndagkväll kom vi upp till avdelningen där vi fick stanna tills i onsdags pga mitt blodtryck, det ville inte riktigt komma ner i varv. Jag mådde bra men siffrorna var för höga. Dom var rädda att jag skulle utveckla havandskapsförgiftning.
Iallafall på onsdagen den 14 september vid 12-tiden lämna vi BB för hemförd. Vilken befrielse att äntligen få komma hem med Hugoliten, sova i vår säng och ha tillgång till våra saker.

Nej jag måste hinna sova lite nu
To be continued…