Tags

,

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - v 36 eller v 35 plus 5 dagar
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jag har inte riktigt förstått hur man räknar men enligt den app jag har så är jag i v 36 men barnmorskan envisas med att säga v 35 plus 5 dagar. Jag har fått det förklarat så jag vet i praktiken hur det fungerar men det är lite förvillande. Vilket som så är det bara 29 dagar kvar till dagen D. Jag har så sjukt svårt att förstå att det snart är dags samtidigt så längtar jag nå sjukt mycket efter vår lilla bebis som växer så det knackar i magen.

Jag tänkte faktiskt passa på och ta en bild på min fina runda magen och ta lite mått inför framtiden. Tycker att det är ganska kul att se skillnaden på hur jag ser ut idag och skillnaden till efter förlossningen. Inte världens bästa bild men sambon har lovat att ta ett nytt kort imorgon som förhoppningsvis blir bra mycket bättre.

Mage (smalast):  102 cm (76 cm)
Mage (bredast):   114 cm (94 cm)
Stuss:                   116 cm (110 cm)
Lår:                         69 cm (66 cm)
Knä:                        48 cm (43 cm)
Övre arm:         31.5 cm (30,5 cm)
Bröst:                    103 cm (95 cm)
Under bröst:          94 cm (81 cm)
Vikt:                100.7 kg (86.7 kg)

Jag hittade gamla mått från 21 juli 2010 som står i parentesen. Lite kul att se skillnaden 🙂 Under den här tiden förra året låg jag i hårdträning inför höstens säsong och den hägrade SM-finalen, som vi faktiskt gick och vann i höstas så jag kan titulera mig svensk mästarinna i 15-manna rugby 🙂 Det är lite roligt att den enda stora skillnaden magen och brösten  annars har det inte hänt så mycket direkt.

Jag vägde 91.6 kg när jag skrev in mig i v 10 (17 februari 2011) så så mycket har jag inte gått upp heller men med tanke på att jag har börjat äta oftare nu så lär det nog hända lite nu på slutet 🙂 Känns nästan som om jag är konstant hungrig.

Längtar……