Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Gårdagens firmafest
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Äntligen börjar jag vakna till liv efter gårdagens firmafest. Den var helt galen. Det var årets sommarfest och med tanke på förra året så var det redan upplagt till att spåra ur, på ett galet kul sätt. Vi kan säga att det blev lite väl många shotar tack vare en viss person.
Gårdagen börja med att hela kontoret tog taxi ut till björnöbron där vi fick ett föredrag av Marcus oscarsson. Han har vunnit det mesta inom K2 och hade till och med sitt os- guld med sig för att visa upp. Ville så gärna ta kort på den men det kändes lite fel. Men det är nog första och enda gången som jag håller i en os-medalj, det nu 🙂
Sen blev det dags att paddla kajak och det var inte det lättaste kan jag säga er. Jag har sagt hela veckan att jag tänker inte bada och vad är det första jag och Maja gör när vi ska bege oss ut i en K2, jo ca en meter utanför bryggan välter hela skiten. En aning ostabilt men vid andra försöket klara vi oss runt på sjön och tillbaka utan att välta. Sen testa jag en K1 och det gick lättare men med den smalast K1 så var det dags för plurret igen. Tur att det inte var så kallt i vattnet.

20110702-102734.jpg
Sen blev det taxi tillbaka till kontoret och det var då drickandet satte fart. Jag är nästan glad att jag är gravid och höll mig till läsken. Vilken härlig kväll. Jag hade superkul och det kändes skittråkigt när jag väl skulle bege mig hem strax efter 11 men jag vet av erfarenhet att jag orkar inte längre lika mycket som innan. Behöver min skönhetsömn :). Ska bli kul att komma till kontoret på måndag och se kaoset.
Nej nu är det dags att kliva upp och äta lite frukost och börja beta av dagens lista över vad som behöver göras. Förhoppningsvis hinner jag träffa Maria en stund oxå.