Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Bebis på väg…
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Det känns helt sjukt overkligt men jag är i v 26 nu. Ja jag har vetat det kanske länge men jag har fortfarande så otroligt svårt att förstå att jag och Magnus ska få en liten bebis tillsammans. Han är planerad till den 21 september sen så får vi väl se hur det går, om han har bråttom att kommer ut till världen eller inte. Och ja vi säger han men vi vet inte vilket kön våran bebis har. Niklas T har gissat på en tjej och tydligen har han aldrig haft fel tidigare så vi får se. Vi blir lika glad för en kille som en tjej, det viktigaste är att bebisen mår bra.

Idag har vi haft en liten shoppingsrunda. Vi har kunnat bockat av en hel del på listan av vad vi behöver, eller ja det lite dyrare sakerna som man behöver.

Det började med en Brio Primo, en bilbarnstol med bas för att enkelt kunna klicka i stolen på Barnens Hus. Vi kunde inte låta bli att köpa en resesäng då det var nästan halva priset på den och våran bebis första lilla leksak och filt. Supersöta båda två.  

Sen blev det en tur till Ikea där vi inhandlade en vit spjälsäng med alla tillbehör som madrass, täcke och kudde och sängkläder men av nån anledning glömde vi att köpa lakan, så det får bli nästan gång. Vi måste börja skriva en lista på vad som är kvar att handla.

Jag längtar tills vi har tid att börja med barnrummet och hans egna lilla hörna i vårat rum så det hela kan bli lite mera verkligt. Men det känns helt underbart att ha först och främst sista tiden tillsammans i min mage där jag misstänker att han kommer att börja leva om snart men sen även när han är född. Att få kliva in i livets nästa steg… att bli mamma. Känns så sjukt overkligt, men helt underbart.