Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - ERK åter svenska mästare – Sport – UNT.se
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

ERK åter svenska mästare – Sport – UNT.se.

Det är galet, men igår vann vi SM-guld, mitt andra men också det som betyder mest. Vi är ett underbart lag som har kämpat och kommit väldigt långt i år. Så långt att det räckte till guld…So fucking awesume. Jag bara njöt dom sista 10 minuterna.

Idag har jag fortfarande svårt att smälta det, att vi faktiskt vann. Men jag har troligtvis ett brutet finger som bevis…vi får se vad röntgen visar imorgon.

Matchen började lite ostadigt med att Göteborg tog kontrollen och hamrade oss ganska hårt. Dom fick en straff framför stolparna som dom satte, men vi kontrade ganska snabbt med en straffkick och 3 poäng. Sen började vi ta kontrollen mer och mer och det resulterade snart i ett försök av Bella, vårt nya megalöfte. Jag spelade fram två av dagens försök efter starka genombrytningar och spelade min bästa match på länge. Och det känns i kroppen idag. Efter Bellas försök började det kännas säkrare men det var inte förrän i andra halvlek då vi ledde med 23-3 som det började kännas klart…att vi faktiskt skulle bli svenska mästare. Och när herrlaget började skrika SM-guld innan signalen hade gått kändes det klart, men jag vågade ändå inte hoppas förrän Richard (domaren) blåste av signalen och jag såg resten av laget började jubla som jag faktiskt börja fatta av vi hade vunnit…SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD