Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Back from London
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Nu börjar man äntligen landa efter träningslägret i London. Ett läger som inte började så bra. Natten innan vi skulle flyga låg jag magsjuk och ville stanna hemma. Men det fick jag inte för coachen och det är jag glad för idag men inte just då. Så på torsdag kväll sitter jag på flyget ner mot London och mår sisådär men jag överlevde hela resan och somnade gott på vandrarhemmet. Kanske inte det bästa stället jag har bott på men helt ok. Fredagen började med en timmes träning i Kensington Garden, “Ser ni några poliser så spring sa vår tränare”, det är tydligen inte så populärt att träna i parken, men vi klara oss och slapp springa mer än nödvändigt 🙂 Sen fick vi några timmar att upptäcka London och shoppa loss 🙂 Jag gjorde det senare… och tillbringade några galna timmar på Primark…Underbart mycket skit. Tänk att man behöver ha så mycket saker.

KL 19.45 var det avspark mot Rooslyn Park slingbacks. Jag har aldrig mått så jävla dåligt under en match som jag gjorde under denna. Jag hade inte återhämtat mig från min magsjuka riktigt än och det kändes som om jag skulle spy under hela matchen. Man kan säga att även fast jag gjorde ett fåtal bra saker så gjorde jag inte mycket under matchen. Tyvärr förlora vi med 5-13, men med tanke på att dom precis har avslutat deras säsong och spelade vår första match för i år så är det helt klart ett godkänt betyg.

kl 12.15 på lördagen var det dags igen och då gick det betydligt bättre. Då spelade vi mot London Welsh som ska vara ett lite sämre lag än Rosslyn Park. Jag kände själv att det gick riktigt bra för mig och jag var med lite överallt. Jag började som fullback och tog alla deras kickar och lyckades ta mig över gainline alla gånger. Jag gjorde 2 försök varav en var en klockren up-and-under som jag fånga på studsen och sprang in. Kändes underbart. Dessutom blev jag utsedd till matchens back 🙂 och fick svepa en öl som tack. Som ni kan se på bilderna nedan.Vi vann den matchen med 43-10 🙂 Fan vilken bra start på säsongen.

Tyvärr kan ju inte allt sluta på topp. På nåt viss lyckades jag få ett bett som sen har blivit infekterat. Resultatet är en klumpfot som har varit jäkligt svår att gå på, men nu har jag fått antibiotika och det börjar bli bättre. Men klumpfoten är kvar 🙁 Jag hoppas att det går över snart för nästa helg vankas årets första seriematch och den ska vi vinna. Och i helgen är det fystester som jag missar, men dom kan jag glömma helt.

Man kan ju lugnt säga att det har varit en omtumlande helg, men en rolig sådan. Och det känns som om vi har ett jäkligt bra och laddat gäng inför säsongen. Och det bästa av allt är att sammanhållningen är på topp. Stormtrivs i laget just nu.

Här kommer lite bilder från helgen. Vill ni se fler bilder kan ni gå in och kika här:
http://www.klubblokalen.se/erkbilder/dam/2010-04-08%28Ladies_tour_London%29/