Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Jag vill veta nu…
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Hmm all den här väntan tar död på mig. I helgen var det sista landslagsläger innan de tar ut truppen till påsktouren och EM och de ska ringa runt till alla som inte blev uttagna innan de publicerar listan över truppen. 26 ska tas ut och jag misstänker att jag ligger i grå zonen, det kan verkligen gå åt båda hållen men med tanke på att jag inte har kunnat träna som jag ska i januari pga sjukdom så blir jag nästan chockad om jag blir uttagen, för jag orka inte riktigt hänga med i tempot i helgen. Sen gjorde inte kylan det lättare heller. Jaja det är bara till att hålla hårt om tummarna och hoppas på det bästa.

Helgen har varit riktigt underhållande. Det började med en underbar fredagskväll tillsammans med Becca, Jenny och lilla Algot. Vi var ute och åt och snackade en massa skit om allt som har hänt. Jag önskar att vi kunde bo i samma stad igen så att man kan se lite oftare. Efter maten var vi ut och kollade på Jennys nya huset. Fy bubblan vad avundsjuk jag blev. Dom har hittat ett riktigt kanonhus utanför Norrköping som kommer att bli så jäkla fint när de väl är klara. Efter det bar det av till vandrarhemmet och en god natt sömn.

Lagom till frukosten på lördag morgon fick vi reda på att bolltältet hade rasat så första passet blev inställt. Istället blev det föreläsning och den mentala biten inför en VM-satsning med bland annat Attentionen Switching. Jag har aldrig tänkt på det och om jag är bra på det men det är helt klart värt en funderare.
Men andra passet blev av. Vi backar fick hålla oss inne i värmen i en inomhushall och öva lite sidestep och 2 mot 2 situationer. Riktigt roligt och jag lyckades komma förbi flera gånger *stort smile*. På kvällen blev det konståkning med AnnaLenas lilla dotter Amanda och hennes tränare. Hur kul som helst men skitsvårt. Vi fick åka både framlänges, baklänges, på en fot och med hopp. Alla gjorde verkligen sitt bästa men det var svårt att få till det när man hade pappas gamla hockeyskrillor. Men fina var dom och mycket beröm fick dom. Ni kan själva avgöra på bildne nedan vad ni tycker. Bilden är tagen av Tomas Berg som följde oss under hela helgen.

På söndagen hade de fixat bolltältet så att vi kunde vara där och träna. Vi blev indelade i 3 lag och så körde vi matcher mot varandra med ett vilande lag. Jag tycker att det är svårt att få till det på såna här läger men jag hoppas att dom är nöjda. Jag hade kul i allafall. Andra passet gick vi igenom försvar och slutade med att spela två lag mot varandra . Nu är det bara en lång väntan innan dom meddelar vilka som har blivit uttagna. Jag vill veta nu, är så grymt nyfiken.

Me in action 🙂