Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - En blixtvisit i mitt liv – 2000 till 2010
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Dagens inpiration, en blixtvisit i mitt liv. Det har hänt väldigt mycket de senaste 10 åren och här kommer en kort sammanfattning 🙂

2000 Tog studenten från ABB Industrigymnasiet. Flyttade till Bryssel och blev aupair till en liten svenska tjej (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, pinsamt). Inledde min långa karriär på ICA.

2001Flyttade hem och till Västerås där jag blev sambos med Annika och Tisse och hade nog en av mina sjukaste festarperiod ever. Meningen var att jag skulle plugga spanska men det gick inget bra alls. Till hösten började jag på ABB Group Service* där jag tog över efter Kiorr som adm. assistent. Mycket av tiden gick åt till att planera min första Sydostasien resa tillsammans med syster och Kiorr.

2002Träffade Magnus, min första kärlek men gick på en nit. Drog till Sydostasien på en länge planerad semester tillsammans med syster och Kiorr i 3,5 månad. Vi hade en underbar tid som jag ofta längtar tillbaka till. Drabbades av resfeber som inte har lagt sig än. Kom hem till ICA och arbetade ihop lite mer pengar. Flyttade till Svedia-villan tillsammans med syster och höll nästan på att frysa ihjäl under julen då innertemperaturen var nere på 12-13 grader….inne alltså. Svinkallt. Men det var ett underbart hus.

2003Drog tillbaka till Thailand i 2,5 månad tillsammans med syster. Bengtsson reste runt med oss i 3 veckor. Kom hem och kände att det var dags att ta tag i mitt liv så jag började plugga till hösten i Norrköping till Byggnasingenjör. Lärde känna Ullis, Becca, Jenny, Marie och Elin som fortfarande är väldigt viktiga personer i mitt liv.

2004Började spela för Trojan.Blev utnämnd till general för N-phadderiet och hade 2 väldigt hektiska veckor under nolle-P. Kom i kontakt med Huset och alla dess underbara männsikor. Träffade Magnus igen på en fest på Huset. Sökte till att plugga utomlands ett år, gärna i Australien.

2005Hälsade på Marie på Irland. Tillbringade 3 veckor i Thailand. Drog till Australien för att plugga utomlands ett år. Jippi 🙂 Skaffade helt underbara minnen, bodde i svensk huset och spelade rugby för Souths (Southern Barbarians) där jag fick vara med och vinna statsmästerskapen. Helt underbart galet. Fick min första blåtira ever. Riktigt snygg. Överraskade min familj och åkte hem över jul.

*Shit man ska inte kolla på gamla bilder – vill tillbaka till mitt Australien*

2006Året började med 3 veckor i Thailand tillsammans med syster och Nelli innan jag flög tillbaka för ännu en termin i Australien. Blev utvald till statslaget och fick spela för South Australien i Australiska Mästerskapen. Det gick så där. Återvände till Norrköping men spela för Enköpings RugbyKlubb igen, där även Magnus spelade igen. Efter en lång flört under hösten blev vi tillsammans efter SM-final. Upplevde min första helgdejt som jag fortfarande blir trackad för just för att jag vägra erkänna att jag faktiskt var rejält kär och galen i Magnus från dag 1. Och ja det är samma Magnus som jag träffade 2004.

2007Flyttade hem till Enköping till systers lägenhet. Skrev exjobbet –  Enköpings nya rugbyklubb. Flyttade ihop med Magnus och blev matte till en gul norsk skogskatt vid namnet Sanchez. Avslutade min karriär på ICA men påbörjade min karriär som byggnadsingenjör i sthlm. Köpte min första bostad tillsammans med Magnus. Åkte på weekendsemester till Bergamo, Italien, på våran första kärlekssemester.

2008Blev kattägare till en liten Tarzan. Flög till Paris i ett dygn med syster. Spelade EM i Holland men det gick inte så bra för min del. Reste på bilsemster med Magnus och återupptog flugfisket som legat i dvala sen jag var liten.

2009Åkte till Rhodos med mamma. Fick sparken från mitt jobb pga arbetsbrist och var arbetslös i 4,5 månad innan jag fick mitt nuvarande jobb som jag trivs 1000 gånger bättre på. Dessutom ligger det i Västerås = kortare pendlingstid. Åkte på bilsemester till Norrland och insåg att jag verkligen hatar knott. Fick tillbaka glädjen i rugbyn och spelade riktigt bra under hösten, mycket tack vare att en gammal tränare kom tillbaka. Tack Gert. Kom oxå med i träningstruppen inför EM och VM 2010 🙂

2010Ska bli ett underbart år att utforska. Förhoppningsvis kommer jag att kunna berätta om min EM och VM resa, när jag och min sambo blev villaägare och att jag faktiskt har lyckats med att komma under 80-strecket.

Hmm lite smått och gott. Natti natt