Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - VM 20101 here I come
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
[`tweetmeme` not found]
[`grow` not found]

Jag kan inte fatta det. Har precis fått reda på att jag är en av 36 som har chansen att få spela VM nästa år i London. Det är helt sjukt kul och galet. Nu är det bara att öka träningsvolymen ännu mer 🙂 Jag ska med dit.

Annars gick det bra på gymmet ikväll, vi gick igenom övningarna som ska göras på fystesterna den 21 nov och det känns som jag har koll på vad jag ska gå in på för vikt. Fystesterna består av 3 delar. Vi ska klara max 3 ggr. Och vi har 3 försök på varja del med lite vila emellan.

Först är det frivändig och där klara jag iallafall 40 kg för det gjorde jag idag. Sen blir det knäböj och där är jag som mest osäker. Tog 40 kg idag och det var lätt, så jag hoppas på 70 kg iallafall. Ska testa igen på gymmet i veckan och känna efter lite mer. Sist ut är det pushpress och där borde jag klara mer än 40 kg för det gjorde jag idag.

Det jag ska sikta in mig på och som är mål från landslaget är 55 kg i frivändig och pushpress och 90 kg.

Dessutom har jag kört första rörlighetspasset som vi ska göra dagligen. Och det var komisk kan jag lova. Fy fan vad jag är ovig. Värst är övningen nedan. Det går bara inte. Men övning ger färdighet så nån gång i framtiden ska jag fan klara av det.

Testa så ska ni få se att det inte är så jäkla lätt.

Plus att jag just ni sitter och behandlar mina benhinnor med en tens-maskin (tror att det heter så) Funkar faktiskt jäkligt bra.

Som sagt London here I come